invokers seminar design thinking

SEMINAR: Bliv klogere på hvordan du starter digital forandring

Tirsdag 10. april, 2018 i København, holder vi et seminar om hvordan Design Thinking og Digital Transformation kan skabe værdi for din virksomhed. 
Vi giver dig viden om nye og innovative måder hvorpå I kan forme en digital strategi, samt konkrete værktøjer I kan bruge med det samme.  


Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig! 


OBS: Seminaret foregår på dansk

Bliv klogere på hvordan du starter digital forandring

Alle virksomheder grubler idag over hvordan de skal komme igang med den fremstormende digitalisering. Store overskrifter omtaler næsten dagligt "Digital Transformation". Hvor skal man som forretningsansvarlig starte, eller som IT ansvarlig facilitere digitale forandringer i virksomheden?

Forventningerne fra brugere og kunder stiger samtidigt til teknologierne. Applikationer og services skal ikke kun opfylde deres behov, men også tilpasses specifikt til dem og være lette at bruge.Brugerorienteret fokus og effektiv og innovativ udvikling, er derfor blevet en nødvendighed og virksomheder kan med stor fordel skifte fra at være forandringsparate, til at være forandringsskabende. Design Thinking er udviklet netop til dette. Det handler om at forstå brugerens behov, hvilke processer de står overfor i deres arbejde og om disse processer er hensigtsmæssige – både for medarbejdere og for forretningen – eller om de kan gentænkes.Hos invokers har vi specialiseret Design Thinking målrettet mod digitale løsninger og kalder det "Effective Design Thinking", da vi, gennem mere end 10 år, har erfaret at det er nødvendigt at kigge holistisk på hele arbejdsopgaven med øje for IT-kapabiliteten. Effective Design Thinking indeholder værktøjer til effektivt at nå målet. Vi fokuserer på at forstå business casen og identificere og skabe forståelse for de elementer, som er nødvendige for at afdække og realisere værdien af en investering. Seminaret handler derfor om, hvilke fordele Effective Design Thinking kan have for jeres forretning og vi sørger for at I går herfra med viden om nye og innovative måder at skabe en digital strategi på samt konkrete værktøjer I kan bruge med det samme.

Det får du:
Introduktion til Effective Design Thinking by invokers
Case og konkrete eksempler på områder i din virksomhed, hvor Effective Design Thinking kan gøre en forskel
Værktøjer du kan bruge med det samme


Agenda:
08:30 - 08:45 Registrering og morgenmad
08:45 - 09:15 Introduktion til principperne i Effective Design Thinking by invokers
09:15 - 10:00 Case og 3 områder hvor Effective Design Thinking gjorde en forskel
10:00 - 11:00 Lær at bruge værktøjerne
11:00 - 11:30 Diskussioner og Q/A
11.30 - Frokost to-go


Det gælder om at tilmelde sig hurtigt, da vi prioriterer at afholde et meget dialogbaseret seminar med max 14 deltagere, max 3 deltagere pr. virksomhed. Deltagelse er gratis, men vi tillader os at opkræve no-show fee på 1000,- DKK pr. person ved udeblivelse uden afbud og afbud efter 6/4-18.
Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

OBS: Arrangementet foregår på dansk.