invokers Trifork acquisition

Invokers styrker sin position ved at blive en del af Trifork

Det er med stolthed, vi kan annoncere, at vi har indgået strategisk aftale med Trifork, som har investeret i Invokers ved at købe 51% aktiekapitalen. Vi er dermed blevet medlem af den fantastiske Trifork-familie! 


Vi har overvejet et samarbejde nøje og synes at Trifork er et yderst kompatibelt match når det kommer til kerneelementer som kultur, værdier, kompetencer og evne til at forny sig og levere værdi til kunderne.

I forlængelse af dette, er det dog vigtigt for os at understrege, at Invokers forbliver en selvstændig virksomhed, med samme ledelse og samme medarbejdere. 


Trifork tilbyder et stabilt partnerskab, der kan hjælpe os med at løfte vores visioner, ideer og dygtighed på vores område, til endnu højere niveauer – derved kan tilbyde yderligere forretningsværdi for vores kunder.

Invokers laver til stadighed større og strategisk vigtigere løsninger for vores kunder, og da vi nu er en del af en stærk, international organisation, giver det os styrkelse af vigtige værktøjer til at skalere og af vores evne til at hjælpe vores kunder med at komme i mål med digitale forandringer og strategier.

Vi begynder derfor denne rejse, med en stor følelse af succes og med utrolige udsigter for fremtiden for vores kunder, vores medarbejdere og vores interessenter.

Med ønsket om en god sommer.

Med venlig hilsen
Thomas, Rune, John, Martin & Kevin

Download Trifork pressemeddelelse