VESTAS online

Løsningen

invokers har, i tæt samarbejde med Vestas, udviklet en løsning med optimal udnyttelse af den eksisterende enterprise teknologi. Løsningen er således i stand til at levere maksimal ydelse, skalerbarhed og robusthed på tværs af funktionelle domæner. Løsningen understøtter Vestas’ behov for at kunne levere nye løsninger kontinuerligt, uden at kompromittere platformen, i et meget hurtigt tempo.


Løsningen er en unik kombination af visionær tænkning og up-to-date teknologi, som bringer enestående værdi til Vestas’ brand. Den kan betragtes som en af de bedste løsninger blandt cirka 9.000 portalimplementeringer over hele kloden.

Resultaterne

Optimal webservice og agil kundesupport

Vestas er nu i stand til at bygge fremtidige kundevendte webservices til langt lavere omkostninger og med bedre kontrol af kundekanalen. Der er således leveret Software-as-a-Service, moderne webdesign udfoldet på en service-orienteret arkitektur. Løsningen giver i dag
kontinuerlig høj ydelse på stor volumen af webservice rapportering i realtid (Big Data) samt en hurtig og agil kundesupport.

Udfordringerne

Vestas ønskede at øge kundeserviceniveauet og skabe nye værdiforøgende ydelser. Formålet var at forbedre kundeinteraktionen og generere nye indtægtskilder, samt være i stand til at opfylde behovene i et stadigt skiftende marked. Herunder at kunne understøtte, at forskellige kunder og roller med forskellige behov. Platformen skulle supportere og hjælpe domæneeksperterne samt understøtte den kreative og tekniske ånd i et agilt setup.


invokers avatar

Torben Bonde

CIO, Senior Vice President, Group IT, Vestas“Den 12. november 2012, gik 3. generation af VestasOnline i luften. Projektgruppen opnåede bemærkelsesværdige resultater. Vestas IT gik sammen med invokers og leverede en førsteklasses interaktionsplatform.”

Om Vestas

Vestas er en global og højprofileret energikoncern, der udvikler, producerer, installerer og servicerer miljøvenlig, effektiv og moderne energiproduktion i form af vindenergi kraftværker. Virksomheden har hovedkontor i Aarhus, beskæftiger over 21.000 medarbejdere på verdensplan og genererer omkring 10 mia. euro i årlig omsætning. Vestas har installeret vindturbiner i 76 lande over hele verden. En stor del af dette arbejde, består i at anlægge og rejse grupper af vindturbiner på de helt rigtige geografiske lokationer. Vestas driver således et stort antal komplekse anlægsprojekter rundt om i verden, i forbindelse med installation og ibrugtagning af vind-farme.