Det kan vi

invokers checkmark som devider dimmelimmer

Vi har specialiseret os i at designe og implementere enkle og innovative digitale løsninger med fokus på digital forretningsoptimering og samspillet mellem forretningen, komplekse IT-stystemer, og frem for alt slutbrugeren. 


Vores platforme og løsninger er sammensat på baggrund af skarpe insights og innovative ideer fra jeres medarbejdere og vores konsulenters uvurderlige inputs på vores helt unikke Effective Design Thinking Workshops. Vi er klar til at identificere, optimere og udtænke brugeroplevelser så de daglige arbejdsprocesser ikke bare er arbejde, men en rejse og en oplevelse. 


Vi kan tage os af processen hele vejen fra procesanalyse, til udvikling af systemdesign, implementering og vedligeholdelse og sørger for at I får en proces – og en oplevelse – som passer lige til jeres behov.

Innovate

Innovate  

 • Effective Design Thinking
 • Usability Testing
 • User Validation
 • Interaction & Interface Design

Innovate more...


Build

Build

 • Development, Testing and Deployment
 • SAP Cloud Platform - ABAP - HANA - Fiori
 • Apple iOS SDK & Android SDK
 • Quality Assurance

Build more...


Run

Run

 • Monitoring & Event Management
 • Incident Management 
 • Operation Management
 • Change Management

Run more...


invokers slutbruger gulerod

Slutbruger, forretning og IT 

Den stærkeste måde at skabe forretningsværdi på i dag er gennem slutbrugerens oplevelse og det kræver forretningsforståelse, brancheindsigt, brugerindsigt og tung IT-faglighed at ramme helt rigtigt. 

Det kan vi. Vi giver dig strategisk og teknologisk rådgivning der sikrer, at jeres løsning flytter jer og jeres virksomhed op i en helt ny division.


Vi skaber enkle løsninger der giver tilfredse slutbrugere, der navigerer optimalt og effektivt i den nye oplevelse, du har skabt til dem. 

invokers funktionalitets kværn

Enkle løsninger og tung funktionalitet

Vi designer og implementerer enkle, innovative og skræddersyede web- og mobilløsninger, der integrerer med de tunge funktionaliteter i jeres Enterprise Resource Planning systemer. 


Vi har solid erfaring og har altid vores ivrige fingre på branchens særlige puls. Vi elsker hvad vi laver og har gjort det længe! 

Derfor forstår vi din forretnings udfordringer og kan hjælpe jer med at skabe præcis den løsning I står og mangler. 

invokers gennemtænkte hjerte

Gennemtænkte beslutninger

Vi guider jer gennem jeres beslutningsproces og afdækker processerne i jeres virksomhed, så I er tilstrækkeligt informeret, før I træffer jeres beslutninger.


Med et Effective Design Thinking forløb kan I udvikle og afprøve jeres nye digitale løsning i praksis – før den er færdigudviklet. 

Vi tester og justerer jeres løsning inden implementering således at I kan basere jeres endelig beslutning på konkret viden, i stedet for på historiske data eller instinkter.

 

Det betyder, at din IT-løsning giver værdi fra dag ét.

invokers implementerings gryde

Implementering der lykkes

Siden 2006 har vi arbejdet med implementering af digitale løsninger der integrerer med komplekse systemlandskaber som SAP. 

Derfor er vi eksperter i at sikre, at implementering bliver en positiv oplevelse. 


Ved at lade os håndtere hele løsningens livscyklus, fra design og integration til implementering og support, har vi det fulde overblik og vi kan sikre, at du får en smidig og behagelig implementeringsprocess med et 100% vellykket resultat - til tiden!