mobility

FORRETNINGSKRITISK ENTERPRISE MOBILITY OG Optimerede mobiloplevelser til alle, alle steder

Styrk dine medarbejderes effektivitet og engagement med nye og innovative enterprise mobility løsninger leveret direkte fra skyen og ned til den enkelte medarbejders mobile enhed.

I takt med at verden bliver mere og mere forbundet i skyen, foretrækker brugere at benytte deres mobile enheder i højere grad end fx deres bærbare eller stationære computer og det gælder både privat og på arbejdspladsen. Alt hvad man kan foretage sig på kontoret, kan man foretage sig på farten og deres forventninger til brugervenligheden er høje!

Derfor vælger flere og flere virksomheder at bevæge sig mod en mobile-first strategi, hvor de fokuserer på at udvikle løsninger der
fortrinsvist er tilpasset mobile enheder. 


Vores dedikerede Mobility Team har specialiseret sig inden for at udvikle mobile enterprise løsninger, uanset teknisk platform. Vi kan give jer alt fra rådgivning om mobile løsninger, mobil processtyring og projektgennemførelse til mobile operationer og ROI konklusioner - herunder brede kompetence inden for integration, databehandling, forretningssystemer og sikkerhed. 


Hos invokers har vi især især specialiseret i SAPs samarbejde med Apple og deres SDK til Apple iOS. 

vi kan hjælpe jer med

STRATEGY 

Enterprise mobility needs assessment


Define application roadmap

Identify key success factors for higher user adoption


Research and define the best technology platforms for your present and future business needs

Design and Migration

Enterprise architecture re-engineering for mobility


Design, develop, deliver and maintain enticing, feature-rich mobile applications


Migrate existing applications to new platforms


Integrate mobile solutions with pre-existing applications

Application Development & Testing

Mobile app development 

User Experience (UX)

Transactions/Commerce enabling apps

Integrated Enterprise apps

Business focused apps

Productivity and workflow apps

Devices & platforms testing

Performance testing

Security testing

Automation testing

DU KAN LÆSE MERE OM VORES TECH STACK HER 

SAP SDK TIL APPLE IOS

iOS apps forbundet til SAP backend

Apple og SAP har sammen udviklet SAP Cloud Platform Software Development Kit (SDK) til iOS. Kombinationen af skarpe og brugervenlige iOS-funktioner og gnidningsfri integration med SAP-systemer betyder, at vi nu kan udvikle endnu mere brugervenlige løsninger, hurtigere end nogensinde. 

Samarbejdet mellem SAP og Apple giver udviklere mulighed for at opbygge, udvide og køre iOS-apps, der drives af SAP Cloud Platform og enterprise backend data og samtidigt gøre det nemmere end nogensinde for virksomheder at få adgang til live data.

Nye grænsefladeteknologier

SDK'et er bygget på Apples kraftfulde open source programmeringssprog, Swift, og her kan man let forbinde til SDK'et og udnytte rammer, UI-elementer og API'er.

SAP har oprettet det nye Fiori til iOS designsprog for at bringe brugernes behov og principperne for iOS-design sammen med Apples retningslinjer for brugergrænseflader. 


Med SDK'et kan apps nu udnytte de nyeste grænsefladeteknologier og indbyggede sensorer til at give den sammenhæng og oplevelse, som brugerne i dag forventer. SDK’et gør det eksempelvis muligt, for brugere at logge ind eller godkende med fingeraftryk i stedet for at bruge adgangskode, da der er direkte integration mellem Touch ID og SAP’s onboarding flow.

Optimeret sikkerhed

Med SAP Cloud Platform Cloud Connector kan du endvidere etablere en sikker forbindelse fra ethvert system til dine backend systemer. 


Med Cloud Connector det muligt for alle applikationer og tjenester på SAP Cloud Platform at forbinde problemfrit og sikkert til ethvert system inde i virksomhedens firewall.