SAP TECHNOLOGY

ABAP, NETWEAVER, HANA, FIORI, PORTAL, JAVA, CLOUD 

- OG ALT DERIMELLEM

Alt hvad vi laver, tager udgangspunkt i SAP og de underliggende processer. Udfordringen i at lave mobil- og webløsninger er at bevare de implementerede SAP-processer. Det har vi specialiseret os i. 


Derfor kan vi hjælpe jer, til hurtigere at komme i gang med nye løsninger og få dem til skabe værdi for jer.

KOM IGANG MED SAP fiori eller sap cloud platform

Vi har valgt at lave "kom-i-gang"-pakker med SAP Fiori og/eller SAP Cloud Platform så virksomheder kan få prøvet produkterne af på eget miljø og med egne data for en fast pris. Det fjerner risikoen ved at gå i gang med ny teknologi, da vores pris er fast selv om noget skulle drille.


I er hurtigt igang og får tilført viden omkring produktet og dets muligheder for at mobilisere SAP data og processer. Vi rådgiver om hvordan SAP UX/UI strategien passer ind i jeres virksomhed og medarbejdere.

Hvordan

Vores tilbud leveres som en række workshops hvor vi sammen belyser principper, arkitektur og strategi i jeres virksomhed – herunder specielt brugen af SAP NetWeaver Gateway.


Vi præsenterer jer ligeledes for deployment muligheder (cloud, on-premise, hybrid), herunder SAP Fiori Cloud Edition, samt sammenhængen med SAP HANA Cloud Platform.

Herefter udvælges to-tre apps som vi sætter op, gerne sammen med jeres interne folk, på jeres systemer.

SAP Cloud & Mobility

SAP's mange tiltag på cloud og mobility området har gennem tiden været en mangefacetteret og i starten lidt kompleks portefølje af teknologier og løsninger.


Igennem de seneste år har SAP dog fået konsolideret en virkelig  kraftfuld teknologistak, der matcher fremtidens mobile udfordringer.
Hos invokers har vi eksperter som kan hjælpe jer med teknologier som:

 • SAP Fiori
 • SAPUI5
 • SAP HANA Cloud Platform
 • SAP HANA
 • SAP Mobile Platform

SAP NetWeaver

invokers tilbyder også udvikling og tilretning af standard-, såvel som egenudviklede, løsninger baseret på SAP NetWeaver. 

Herunder eksempelvis:

 • ABAP
 • Java
 • SAP NetWeaver Portal
 • SAP NetWeaver Gateway
 • Web Dynpro (ABAP & Java)
 • eCommerce, ISA, WCEM
 • Webløsninger med BSP

VI har især erfaring med disse sap moduler

 • Human Resources
 • Plant Maintenance
 • Finance & Controlling
 • IS-Utilities
 • Customer Relations Management

SAP CLOUD PLATFORM CENTER OF EXCELLENCE 


SAP Cloud Platform er designet til at accelerere digital transformation, ved at hjælpe jer til hurtigt, nemt og økonomisk udvikle præcis den løsning, I har brug for - uden at investere i on-premise infrastruktur.

Virksomheder har brug for et fleksibelt software setup, hvis de skal være i stand til at udvikle, gentænke og tilpasse forretningskritiske processer. Det setup hedder SAP Cloud Platform.


Baseret på åbne standarder tilbyder SAP Cloud Platform fuldstændigfleksibilitet og kontrol over dit valg af clouds, rammer og applikationer.

Ved at benytte SAP Cloud Platform som innovationsplatform, skaber vi moderne, agile softwareløsninger/applikationer, som integrerer sømløst og er optimeret til virksomheders digitale transformation.

Det kan SAP Cloud Platform give jer

 En innovationsplatform for fremtidige digitale løsninger


 Evnen til hurtigt, nemt og fleksibelt at udvide eksisterende cloud-løsninger og on-prem apps, uanset vendor applikationer


 Optimerede forretningsmuligheder, ved at forbinde hele jeres IT-landskab i skyen


 Muligheden for digital transformation, ved at bygge apps, der løser nye udfordringer


 Sømløs og sikker integration af cloud-apps


 Muligheden for at udvikle, deploy og håndtere enterprise-ready mobile apps på tværs af SAP's digitale løsninger


 Optimerede brugeroplevelser 


 Understøttelse af håndtering af store mængder procestransaktioner og Big Data analyser


SAP cloud platform giver ENERGINET FORRETNINGSKRITISK effektivisering

Valget stod mellem en standardløsning, som skulle tilpasses vores organisation, eller en native app som skulle programmeres fra bunden. Vi valgte en native app-løsning fra invokers. Hele forløbet har kørt nemt og effektivt, og løsningen var kørende 3 måneder efter projektstart. App’en har kørt stabilt og upåklageligt fra dag ét.


Martin Roskvist Aamand, Team Lead, Contract Management, Energinet