RUN

ENTERPRISE APPLICATION LIFECYCLE MANAGEMENT

Standardiserede processer for applikationer

I takt med at virksomheder får implementeret forretningskritiske Mobile First applikationer til deres medarbejdere, kan det være lidt af en opgave at holde styr på frigivelser af ny firmware som fx iOS, nye versioner af Fiori SDK'et og ikke mindst opdateringer til SAP Cloud Platform til sine applikationer.

Læg hertil, at der kan være behov for, eller yderligere ønsker om, funktionsudvidelser.
Derfor er det vanskeligt at danne overblik over, hvad de egentlige omkostninger er, ikke kun for opdateringer og funktionsudvidelser, men også i forhold til de samlede omkostninger for at have applikationer kørende.


Invokers tilbyder én samlet løsning:

Enterprise Application Lifecycle Management som gør det nemmere at kende Total Cost of Ownership for de digitale løsninger over en 3-årig periode.
Vores Enterprise Application Lifecycle Management indbefatter alt fra monitorering og hændelseshåndtering, til at sikre at løsningen er i stand til at køre på seneste versioner samt mulighed for løbende funktionsudvidelser på de applikationer, brugerne har i deres hænder hver dag.

MONOTORING & 
MANAGEMENT

Vi overvåger løsningen ved hjælp af 3 områder inden for proaktiv overvågning:
In-App Analytics, Full Tech Log Monitoring og App KPI & Adoption Monitoring.

INCIDENT
MANAGEMENT

Skulle uheldet være ude, så sørger vores Service Desk for fuld Root Cause Analysis - 24/7/365. Hertil tilbyder vi Single Point of Contact i planlægning af behovet. Dette sikrer, at vi løbende kan justere efter behov.

OPERATION
MANAGEMENT

Vi sikrer, at den eller de apps, vi har udviklet, virker på alle relevante devices, og at de virker med den seneste mobile firmware og det næstseneste SAP SDK. Vi sørger endvidere for at holde vores kunder opdaterede vedrørende muligheder med ny relevant teknologi.

CHANGE 
MANAGEMENT

Vi håndterer løbende Change Requests omkring alt lige fra mindre ændringer til nye funktionaliteter og samler dem i 3-4 releases om året. Alt sammen i en agil proces, således forretningen til det sidste er med til at prioritere, hvad der giver mest value for money.

FORDELE VED Enterprise APPLICATION LIFECYCLE MANAGEMENT

HASTIGHED & FLEKSIBILITET


Hastighed og fleksibilitet er afgørende faktorer, når det kommer til at følge med i udviklingen. 

Strukturen i Enterprise ALM sikrer at værktøjer og processer omkring udvikling og vedligehold af apps, er forbundet på tværs af vores teams, hvilket sikrer effektive og fleksible arbejdsprocesser. 

TOTAL COST OF OWNERSHIP


Enterprise ALM sikrer et fuldt overblik over alle udgifter ved virksomhedens applikationer. Herved får virksomheden et komplet billede af eksempelvis indkøbs- og implementeringsomkostninger, samt drift, opgraderinger og vedligehold. Endvidere bidrager Enterprise ALM til at reducere udgifterne og sikre indsigt i applikationernes overordnede performance. 

BESLUTNINGSPROCES


Med processer vedrørende eksempelvis  versionskontrol og realtidsplanlæging, kan vores team, i samarbejde med jer, kortlægge planerne for den relevante app. 
Og fordelene ved Enterprise ALM, forstærkes naturligvis i takt med at antallet af apps stiger.