EVENT

MINISEMINAR i aarhus:

EFFECTIVE DESIGN THINKING BY INVOKERS 

  Tirsdag 8. maj 2018

  kl. 08:30 - 11:30

  Inkl. frokost

  Gratis deltagelse

Bliv klogere på hvordan du starter digital forandring

Nye teknologier og Digital Transformation betyder store muligheder for at optimere virksomhedens arbejdsprocesser– og dermed gøre forretningen mere effektiv. Men hvordan bærer man sig ad?

For IT-afdelinger og forretningsansvarlige, der skal levere digitale og innovative strategier, bliver presset kun stadig større. Hvor skal der digitaliseres? Hvilken teknologi skal man vælge til at understøtte det? Hvordan sikrer man, at medarbejdere adopterer nye værktøjer og forretningsprocesser? Hvordan styrer man transformationsprocessen i henhold til virksomhedens strategi?

Værktøjet der placerer jer forrest
Effective Design Thinking by invokers, er et værktøj udviklet til at hjælpe virksomheder i processen med at indføre og lære at udnytte, fordelene ved de nye teknologier.
Vi skaber et komplet overblik over alle processer i forretningen. Et overblik der åbner for indsigter i, hvad der kan gøres bedre og smartere, hvilket skaber muligheder for optimering.
Vi fokuserer på at forstå business casen og identificere og skabe forståelse for de elementer, som er nødvendige for at afdække og realisere værdien af en investering.

Brugeroplevelsen starter værdikæden
Teknologi og innovativ udvikling betyder samtidigt at forventningerne fra brugere og kunder stiger og applikationer og services skal efterhånden ikke længere kun opfylde deres behov, men også tilpasses specifikt til dem og være lette at bruge. Implementering af strategier og processer kan derfor være et godt og vigtigt udgangspunkt, men bliver de ikke bliver adopteret af brugerne/kunderne, har de kun begrænset effekt.
Brugerorienteret fokus kan derfor med stor fordel prioriteres højt i de nye strategier, for at sikre innovation og vækst.

Nye teknologier og Digital Transformation giver

 • Markante konkurrence fordele
 • Optimerede digitaliserede forretningsprocesser
 • Digitale kunde-/brugeroplevelser
 • Minimering af uddannelsesbehov og brugerfejl
Seminaret handler derfor om, hvordan du helt konkret kan transformere din virksomhed ved hjælp af Effective Design Thinking og vi sørger for at du går herfra med viden om nye og innovative måder at skabe en digital strategi på samt konkrete værktøjer I kan bruge med det samme.

Det får du:

 • Introduktion til Effective Design Thinking by invokers
 • Case og konkrete eksempler på områder i din virksomhed, hvor Effective Design Thinking kan gøre en forskel
 • Værktøjer du kan bruge med det samme

Agenda

 • 08:30 - 08:45 Registrering og morgenmad
 • 08:45 - 09:15 Introduktion til principperne i Effective Design Thinking by invokers
 • 09:15 - 10:00 Case og 3 områder hvor Effective Design Thinking gjorde en forskel 
 • 10:00 - 11:00 Lær at bruge værktøjerne
 • 11:00 - 11:30 Diskussioner og Q/A
 • 11.30 - Frokost to-go

Adresse

Seminaret bliver afholdt på vores kontor i Aarhus i vores Design Thinking Studio: 

invokers A/S - Badstuegade 1E. -  8000 Aarhus - map


Tilmelding

Det gælder om at tilmelde sig hurtigt, da vi prioriterer at afholde et meget dialogbaseret seminar med max 14 deltagere, max 3 deltagere pr. virksomhed. Deltagelse er gratis, men vi tillader os at opkræve no-show fee på 1000,- DKK pr. person ved udeblivelse uden afbud og afbud efter 5/5-18.

Vi glæder os til at se dig.

OBS: Arrangementet foregår på dansk.