Core Develoment

Brugervenlige, veldesignede og lækre løsninger skal ikke kun have et lækkert design “på papiret” – Teknikken skal også være velfungerende, smidig og respondere hurtigt og gnidningsløst på brugerens input når det kører i “virkeligheden”. Det sørger vores Core Development team for. 


Core Development er vores team af teknologispecialiter der kender alt til at udvikle i alle slags miljøer og de er med til at sikre, at brug af software metoder og sammensætninger af disse, altid er helt optimal i vores udviklingsprojekter.

Vi har en ambition om at være på forkant med den teknologiske udvikling, og det gør vi blandt andet ved at sikre at investere i de nye teknologier og frameworks og lade vores specialister teste dem. - På den måde sikrer vi, at vi kan stå 100% inde for de værktøjer vi bruger, og sammensætningen af dem. 


Selv om vi er passionerede omkring nye teknologier, benytter vi os også af de pålidelige og etablerede udviklingsteknologier og metoder som sikrer succesfulde, robuste og skallerbare løsninger.

tech stack

Web FRontend

AngularJS
Angular (TypeScript)
React
SAPUI5
Boostrap
Bulma
HTML5
CSS
JavaScript

BACKEND/SERVICE layers

Node.js
C#
Scala
Ruby
Python
Java
Play Framework
ASP.NET MVC
REST APIs

Database

SAP HANA
Relational databases
NoSQL (MongoDB & Cassandra)

Tools

IntelliJ
Docker
Git
Microsoft Visual Studio
Cloud Services