SAP TECHNOLOGY

ABAP, NETWEAVER, HANA, FIORI, PORTAL, JAVA, CLOUD OG ALT DERIMELLEM

Udvikling af brugervenlige og omkostningseffektive løsninger som tager udgangspunkt i SAPs virksomhedssystemer kan ofte, med fordel, bygges eller udvides ved hjælp af SAPs teknologiske værktøjskasse. 


invokers leverer konsulenter, udviklere, arkitekter og designere og vi sikrer dermed levering af hele pakken, fra udvikling til implementering og vedligehold.

Vi har overblikket

SAP udgiver ny software og nye løsninger i et tempo som mange virksomheder har svært ved at følge med i. Flere har prøvet at være “first-mover” på nye teknologier, men ofte med store omkostninger.

Hos invokers er vi et  hold af SAP-entusiaster som sørger for, at vi altid er up to date – og helst lidt foran. Vi ved alt der er at vide, så I ikke behøver at vide det. På den måde kan vi hjælpe jer, til hurtigere at komme i gang med de nye funktioner og få dem til skabe værdi for jer.

Find den rette business case

Hos invokers er vi meget begejstrede for den nye SAP strategi såvel som SAP Fiori tiltaget. Men vi forstår at flere af vores kunder lige tænker to gange inden de går i gang.

For mange handler det også om at finde den rette business case, for
at komme med en ny grænseflade til noget som allerede findes og det hjælper vi jer med

KOM IGANG MED SAP fiori eller sap cloud platform

Vi har valgt at lave "kom-i-gang"-pakker med SAP Fiori og/eller SAP Cloud Platform så virksomheder kan få prøvet produkterne af på eget miljø og med egne data for en fast pris. Det fjerner risikoen ved at gå i gang med ny teknologi, da vores pris er fast selv om noget skulle drille.


I er hurtigt igang og får tilført viden omkring produktet og dets muligheder for at mobilisere SAP data og processer. Vi rådgiver om hvordan SAP UX/UI strategien passer ind i jeres virksomhed og medarbejdere

Hvordan

Vores tilbud leveres som en række workshops hvor vi sammen belyser Fiori, principper, arkitektur og strategi i jeres virksomhed – herunder specielt brugen af SAP NetWeaver Gateway.


Vi præsenterer jer ligeledes for deployment muligheder (cloud, on-premise, hybrid), herunder SAP Fiori Cloud Edition, samt sammenhængen med SAP HANA Cloud Platform.

Herefter udvælges to-tre apps som vi sætter op, gerne sammen med jeres interne folk, på jeres systemer.

SAP Cloud & Mobility

SAPs mange tiltag på cloud og mobility området har gennem tiden været en mangefacetteret og i starten lidt famlende portefølje af teknologier og løsninger.

Igennem de seneste år har SAP dog fået konsolideret en virkelig  kraftfuld teknologistak, der matcher fremtidens mobile udfordringer.
Hos invokers har vi eksperter som kan hjælpe jer med teknologier som:
 • SAP Fiori
 • SAPUI5
 • SAP HANA Cloud Platform
 • SAP HANA
 • SAP Mobile Platform

SAP NetWeaver

invokers tilbyder også udvikling og tilretning af standard-, såvel som egenudviklede, løsninger baseret på SAP NetWeaver. 

Herunder eksempelvis:

 • ABAP
 • Java
 • SAP NetWeaver Portal
 • SAP NetWeaver Gateway
 • WebDynpro (ABAP & Java)
 • eCommerce, ISA, WCEM
 • Webløsninger med BSP

VI har især efaringen med disse sap moduler

 • Human Resources
 • Plant Maintenance
 • Finance & Controlling
 • IS-Utilities
 • Customer Relations Management

SAP CLOUD PLATFORM CENTER OF EXCELLENCE 

Virksomheder har brug for et fleksibelt software setup, hvis de skal være i stand til at udvikle, gentænkte og tilpasse forretningskritiske processer. Det setup hedder SAP Cloud Platform.

SAP Cloud Platform er designet til at accelerere digital transformation, ved at hjælpe jer til hurtigt, nemt og økonomisk udvikle præcis den løsning, I har brug for - uden at investere i on-premise infrastruktur.

Baseret på åbne standarder tilbyder SAP Cloud Platform fuldstændig
fleksibilitet og kontrol over dit valg af clouds, rammer og applikationer.

Ved at benytte SAP Cloud Platform som innovationsplatform, skaber vi moderne, agile softwareløsninger/applikationer, som integrerer sømløst og er optimeret til virksomheders digitale transformation.

Det kan SAP Cloud Platform give jer

 Evnen til hurtigt, nemt og fleksibelt at udvide eksisterende cloud-løsninger og on-prem apps, uanset vendor applikationer


Optimerede forretningsmuligheder, ved at forbinde hele jeres IT-landskab i skyen


Muligheden for digital transformation, ved at bygge apps der løser nye udfordringer/problemer.


Sømløs og sikker integration af cloud-apps


Muligheden for at udvikle, deploy og håndtere enterprise-ready mobile apps på tværs af SAPs digitale løsninger


Optimerede brugeroplevelser 


Understøttelse af håndtering af store mængder procestransaktioner og Big Data analyser

SAP cloud platform giver ENERGINET forretnigskritisk effektivisering

Valget stod mellem en standardløsning, som skulle tilpasses vores organisation, eller en native app som skulle programmeres fra bunden. Vi valgte en native app-løsning fra invokers. Hele forløbet har kørt nemt og effektivt, og løsningen var kørende 3 måneder efter projektstart. App’en har kørt stabilt og upåklageligt fra dag ét.Martin Roskvist Aamand, Team Lead, Contract Management, Energinet

Måske en for generel tekst til at stå her. 

Hos invokers er vi et hold af specialister der ambitiøst og visionært arbejder sammen om at løse forretningsudfordringer og skabe forretningsværdi for vores kunder.

Måden vi gør det på, er ved at optimere og digitalisere forretningsprocesser ved brug af innovativ teknologi og herudover, sørge for altid at være helt opdaterede inden for vores forretnings- og applikationsekspertise, der understøtter vores kunders globale SAP-implementeringer.

 

Vi hjælper dermed vores kunder med at finde, vælge og købe de rigtige IT-løsninger som tilføjelse til deres eksisterende SAP-produkt.

Det gør vi ved at 

 • Designe nye processer
 • Optimere eksisterende processer
 • Håndtere komplekse implementeringsprojekter
 • Tilbyde brugersupport og træning
 • Udvikle effektive processer

Måske en for generel tekst til at stå her.

dette sikrer at

 • Vores kunder undgår at skulle opfinde en løsning, som vi allerede har til dem
 • Vi kan tilbyde de mest effektive processer
 • Vi skaber konsistens og dermed effektivitet – ved fx at have effektive, standardiserede processer

Måske en for generel tekst til at stå her.