SAP Udvikling & Teknologi

SAP SDK til Apple iOS

Apple og SAP har sammen udviklet SAP Cloud Platform Software Development Kit (SDK) til iOS. Kombinationen af skarpe og brugervenlige iOS-funktioner og gnidningsfri integration med SAP-systemer betyder, at vi nu kan udvikle endnu mere brugervenlige løsninger, hurtigere end nogensinde. 


Samarbejdet mellem SAP og Apple giver udviklere mulighed for at opbygge, udvide og køre iOS-apps, der drives af SAP Cloud Platform og enterprise backend data og samtidigt gøre det nemmere end nogensinde for virksomheder at få adgang til live data. 


SDK'et er bygget på Apples kraftfulde open source programmeringssprog, Swift, og her kan man let forbinde til SDK'et og udnytte rammer, UI-elementer og API'er. SAP har oprettet det nye Fiori til iOS designsprog for at bringe brugernes behov og principperne for iOS-design sammen med Apples retningslinjer for brugergrænseflader. 


Med SDK'et kan apps nu udnytte de nyeste grænsefladeteknologier og indbyggede sensorer til at give den sammenhæng og oplevelse, som brugerne i dag forventer. SDK’et gør det eksempelvis muligt, for brugere at logge ind eller godkende med fingeraftryk i stedet for at bruge adgangskode, da der er direkte integration mellem Touch ID og SAP’s onboarding flow.


Med SAP Cloud Platform Cloud Connector kan du endvidere etablere en sikker forbindelse fra ethvert system til dine backend systemer.Med Cloud Connector det muligt for alle applikationer og tjenester på SAP Cloud Platform at forbinde problemfrit og sikkert til ethvert system inde i virksomhedens firewall.

Vi har overblikket

SAP udgiver ny software og nye løsninger i et tempo som mange virksomheder har svært ved at følge med i. Flere har prøvet at være “first-mover” på nye teknologier, men ofte med store omkostninger.

Hos invokers er vi et  hold af SAP-entusiaster som sørger for, at vi altid er up to date – og helst lidt foran. Vi ved alt der er at vide, så I ikke behøver at vide det. På den måde kan vi hjælpe jer, til hurtigere at komme i gang med de nye funktioner og få dem til skabe værdi for jer.

Find den rette business case

Hos invokers er vi meget begejstrede for den nye SAP strategi såvel som SAP Fiori tiltaget. Men vi forstår at flere af vores kunder lige tænker to gange inden de går i gang.

For mange handler det også om at finde den rette business case, for
at komme med en ny grænseflade til noget som allerede findes og det hjælper vi jer med.

Fordele

Vi har valgt at lave "kom-i-gang"-pakker med SAP Fiori og/eller SAP Cloud Platform så virksomheder kan få prøvet produkterne af på eget miljø og med egne data for en fast pris. Det fjerner risikoen ved at gå i gang med ny teknologi, da vores pris er fast selv om noget skulle drille.


I er hurtigt igang og får tilført viden omkring produktet og dets muligheder for at mobilisere SAP data og processer. Vi rådgiver om hvordan SAP UX/UI strategien passer ind i jeres virksomhed og medarbejdere.

Hvordan

Vores tilbud leveres som en række workshops hvor vi sammen belyser Fiori, principper, arkitektur og strategi i jeres virksomhed – herunder specielt brugen af SAP NetWeaver Gateway.


Vi præsenterer jer ligeledes for deployment muligheder (cloud, on-premise, hybrid), herunder SAP Fiori Cloud Edition, samt sammenhængen med SAP HANA Cloud Platform.

Herefter udvælges to-tre apps som vi sætter op, gerne sammen med jeres interne folk, på jeres systemer.

ABAP, NETWEAVER, HANA, FIORI, PORTAL, JAVA, CLOUD OG ALT DERIMELLEM


Udvikling af brugervenlige og omkostningseffektive løsninger som tager udgangspunkt i SAP's virksomhedssystemer kan ofte, med fordel, bygges eller udvides ved hjælp af SAP's teknologiske værktøjskasse. invokers leverer konsulenter, udviklere, arkitekter og designere og vi sikrer dermed levering af hele pakken, fra udvikling til implementering og vedligehold.

vi har især erfaring med disse SAP moduler

 • Human Resources
 • Plant Maintenance
 • Finance & Controlling
 • IS-Utilities
 • Customer Relations Management

FRONTEND TEKNOLOGI OG UDVIKLING


Brugervenlige, veldesignede og lækre løsninger skal ikke kun have et lækkert design “på papiret” – Teknikken skal også være velfungerende, smidig og respondere hurtigt og gnidningsløst på brugerens input når det kører i “virkeligheden”.

invokers kan levere løsninger hele vejen fra den komplekse integration med SAP og ud til brugerens enheder, herunder for eksempel webbrowser, smartphone eller tablet.

invokers’ konsulenter og specialister bygger løsninger baseret på de bedste af de nye teknikker inden for frontend teknologi:
HTML5, JavaScript, CSS3, AngularJS, Twitter Bootstrap mv., ligesom vi har god erfaring med SAP's nyeste UI toolkit SAPUI5. invokers er ligeledes leveringsdygtige i udvikling af apps på iOS og Android, samt hybrid-frameworks til disse platforme.

Nye og spændende teknologier, så som Virtual Reality og Augmented Reality, har vi naturligvis også allerede praktisk erfaring med.

SAP Cloud & Mobility

SAPs mange tiltag på cloud og mobility området har gennem tiden været en mangefacetteret og i starten lidt famlende portefølje af teknologier og løsninger.


Igennem de seneste år har SAP dog fået konsolideret en virkelig  kraftfuld teknologistak, der matcher fremtidens mobile udfordringer.
Hos invokers har vi eksperter som kan hjælpe jer med teknologier som:

 • SAP Fiori
 • SAPUI5
 • SAP HANA Cloud Platform
 • SAP HANA
 • SAP Mobile Platform

SAP NetWeaver

invokers tilbyder også udvikling og tilretning af standard-, såvel som egenudviklede, løsninger baseret på SAP NetWeaver. 

Herunder eksempelvis:

 • ABAP
 • Java
 • SAP NetWeaver Portal
 • SAP NetWeaver Gateway
 • WebDynpro (ABAP & Java)
 • eCommerce, ISA, WCEM
 • Webløsninger med BSP