updates

 • Mød et familiemedlem fra invokers
  13/12/2018
  Mød et invokers-familiemedlem

  Mød Lasse. Lasse joinede invokers-familien i maj 2018 og er en af dem, der sidder og udvikler iOS baseret på SAP’s Fiori SDK for vores kunder. Han er især ekspert i at finde elegante løsninger på komplekse problemer.

  Læs mere
 • Praktikant hos invokers
  10/12/2018
  UX Design Praktikant

  I dag sagde vi velkommen til Nicklas. Han skal være UX Design-praktikant denne uge på vores kontor i København. Nicklas er 16 år og går i 10. klasse på Bornholm.
  I løbet af ugen skal han arbejde med en af sine egne app-ideer, sammen med vores UX Designer Jannike, og afslutter ugen med en lille præsentation af resultatet. 

  Vi glæder os til hele ugen! 

  Læs mere
 • invokers på GOTO CPH 2018
  23/11/2018
  Highlights fra GOTO CPH 2018

  Årets GOTO-konference er ovre, og vores hoveder er blevet fyldt op med informationer og nyheder fra IT-verdenen. Hvis du ikke selv var med, har vi her et par highlights fra konferencen.

  Læs mere
 • 14/11/2018
  invokers kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

  Vi er ekstra stolte og glade i dag! I går blev Danmarks Bedste Arbejdspladser kåret ved et stort event i Cirkusbygningen hvor vi, invokers-familien, landede på en fantastisk 4. plads i kategorien IT-Branchens Mindre 

  Arbejdspladser. Herudover rykker vi hele 3 pladser frem og rammer en stærk 13. plads i den overordnede kategori, Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser.

  Vi glæder os til at arbejde videre med at blive en endnu bedre arbejdsplads!

  Læs mere
 • New colleagues at invokers
  01/11/2018
  Velkommen til Karen og Sandro

  Karen er uddannet indenfor den digitale verden, med fokus på grafisk ekspertise, digital konceptudvikling og UX/UI design. Hun er en del af vores Digital Design team, hvor hun skal arbejde med UI og UX på vores kontor i Århus. 

  Sandro har stor erfaring med bl.a. UI5, ODATA og ABAP, slutter sig til vores SAP Technology team og får base på vores kontor i København.

  Læs mere
 • invokers at SAP NextGen Workshop Front-end Development & App Design
  31/10/2018
  invokers til SAP Next Gen Workshop

  Tak til de studerende på SAP Next Gen for deres fantastiske præsentationer i går på workshoppen om Front-End Development & App Design - og tillykke til vinderholdet!


  Læs mere
 • nye ansigter hos invokers
  08/10/2018
  Velkommen til to nye ansigter!

  Sujeevan er begyndt på vores kontor i København, og Ricki på kontoret i Aarhus. De er begge en del af vores Mobility Team og skal arbejde med udvikling af native iOS apps.

  Læs mere
 • invokers TechEd 2018 Las Vegas
  05/10/2018
  SAP TechEd Las Vegas 2018

  Fantastisk begivenhed, spændende mennesker og imponerende innovation

  SAPs tilgang til digital forretningsudvikling ændrer og forbedrer sig løbende,  og begynder at fokusere mere på udvikling af tilpassede løsninger. Med deres nye udviklingsparadigmer, specialdesignede værktøjer mv., opfordrer SAP kunderne til at udvikle deres egne unikke, innovative løsninger, og teknologien er nu så moden, at den giver de bedste forudsætninger for at skabe differentierede løsninger. Samlet set begynder SAPs tiltag at matche invokers' tankegang og tilgang til innovation mere og mere, og vi glæder os til at prøve de nye værktøjer.

  Læs mere
 • invokers Børsen Gazelle 2018
  26/09/2018
  Børsen Gazelle 2018

  Endnu en milepæl er nået i invokers-familiens historie

  Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi er blevet udnævnt som Børsen Gazelle 2018 på grund af vores hurtige vækst de seneste 4 år.

  Stor tak til alle på vores fantastiske invokers team! 

  Tak for at være fantastiske, hårdtarbejdende og gøre en stor indsats hver eneste dag for at skabe de bedst mulige løsninger for vores kunder. 

  ⚡️ 🤜 🤛 ⚡️
  Og tak til vores kunder for at lade os være en del af jeres digitale rejser! 

  Læs mere
 • invokers på TechEd Las Vegas 2018
  25/09/2018
  invokers på TechEd Las Vegas 2018

  Næste punkt på invokers-agendaen er SAP TechEd i Las Vegas, 2.-5. oktober. 


  Vi glæder os til at få mulighed for at diskutere og påvirke fremtidige produktfunktionalitet.

  Ses vi? 

  Læs mere
 • invokers på SAP Innovation Forum 2018
  21/09/2018
  SAP Innovation Forum 2018

  Vi har haft 2 fantastiske og intense dage på SAP Innovation Forum Nordics 2018! Stor tak til Royal Greenland for at bidrage til SAP Run Live Sprint hackathon med en ekstraordinær og interessant forretningsudfordring. - Og tillykke til SAP-holdet med sejren!
  Ud over hackathon, fokuserede de 2 dage på den nyeste teknologi inden for customer engagement, IoT, Supply Chain, Finance, HR og programmet var pakket med live innovationer, casestudier, løsningsdemoer, workshops og et spændende udstillingsområde.

  Læs mere
 • invokers and royal greenland preparing for Innovation Forum 2018
  06/09/2018
  Invokers & Royal Greenland - Design Thinking Workshop inden SAP Innovation Forum 2018

  Efter Design Thinking workshop med Royal Greenland har vi lært en masse om både virksomhedens og fiskernes daglige processer, og vi er nu klar til at komme med vores bud på en løsning der kan skabe værdi for alle parter. Vi glæder os til at se alle til SAP Innovation Forum 19-20 september hvor vi deltager i RUN LIVE Sprint. Kom og sig hej!
  Læs mere
 • invokers is a great place to work
  20/08/2018
  invokers er certificeret "Great Place to Work"

  Så er det officielt! - For andet år i træk er invokers blevet certificeret som et godt sted at arbejde af Great Place to Work - Danmark. 🎉

  En af de allervigtigste ting for os hos invokers er at sørge for, vi skaber de bedste rammer og de bedste muligheder på arbejdspladsen – og at vi forbliver et rigtig godt sted at arbejde.

  Vores brug af Great Place to Works medarbejderundersøgelse og kulturanalyse betyder, at vi får muligheden for at få et godt indblik, blandt andet i vores kultur, og kan arbejde målrettet med at blive et endnu bedre sted at arbejde.


  Læs mere
 • Ny medarbejder hos invokers
  16/08/2018
  Velkommen til Josephine

  Mød den nyeste tilføjelse til invokers familien: Josephine Raun Thomsen. Josephine har en MSc i IT og Produktudvikling med fokus på brugernes behov. Hun har joinet vores team i København og skal arbejde som UX Designer. Velkommen! ⭐️

  Læs mere
 • invokers Trifork acquisition
  05/07/2018
  Invokers styrker sin position ved at blive en del af Trifork

  Det er med stolthed, vi kan annoncere, at vi har indgået strategisk aftale med Trifork, som har investeret i Invokers ved at købe 51% aktiekapitalen. Vi er dermed blevet medlem af den fantastiske Trifork-familie! 


  Læs mere
 • invokers at SAP Innovation Forum 2018
  03/07/2018
  SAP Innovation Forum 2018 nærmer sig

  I år er der SAP Innovation Forum Nordics i København den 19.-20. september og igen i år stiller vi med et stærkt hold fra invokers. Det er et 2-dages event der samler SAP-brugere, partnere og solution-eksperter fra hele norden og giver jer og os mulighed for at se nærmere på, hvordan digital transformation via SAP-løsninger kan bidrage til væsentlige optimeringer af processer og strategiske forretningsmodeller i din virksomhed.

  Læs mere
 • invokers på SAP Apple Code Challenge 2018
  19/06/2018
  SAP Code Challenge: iOS Enterprise Apps

  Vores team gentænker Enterprise Apps og kæmper, på denne 2 dages Code Challenge, om at designe og udvikle den mest innovative iOS enterprise app ved at benytte SAP Cloud Platform SDK til iOS - sammen med teknologier som fx Machine Learning og Augmented Reality.

  Læs mere
 • invokers at Worldwide Developers Conference 2018
  18/06/2018
  BLOG: Highlights fra Worldwide Developers Conference 2018

  For de af os, der ikke kunne deltage i Worldwide Developers Conference 2018, deler vores Head for Mobile Development, Michael Svith Thøgersen højdepunkterne i hans seneste blogindlæg. Læs det her.

  Læs mere
 • INVOKERS AT SAPPHIRE NOW 2018
  08/06/2018
  SAP Innovation Award - SAPPHIRE NOW 2018

  Tak til Vestas for nogle fantastiske dage på Sapphire Now. Vi er beærede over, at vi fik mulighed for at præsentere Site Planner-løsningen med jer - og selvfølgelig stolte og glade for at være der, da I modtog SAP Innovation Award!

  Læs mere
 • Sapphire now 2018 invokers
  04/06/2018
  invokers på Sapphire Now 2018

  Så er Martin Holm Nielsen og Thomas Ove Rasmussen fra invokers ankommet til Orlando på Sapphire Now 2018 og er klar til at deltage i et spændende program. - De lagde ud med Fiori Makers Club i går for at diskutere UX-udviklingen i SAP Fiori og i dag kl. 14.45 på pre-konferencen vil vi gå på scenen med Asier Vega Sanchez fra Vestas for at tale om den digitale oplevelse, Vestas har opnået med SCP og SAP / Apple samarbejde.

  Læs mere
 • invokers WWDC 2018
  04/06/2018
  invokers på Worldwide Developers Conference 2018

  Michael Svith Thøgersen fra invokers på Worldwide Developers Conference i San Jose, Californien - klar til en spændende WWDC18 konference og glæder vi glæder os til at høre om de nye teknologier.

  Læs mere
 • invokers Seminar about Design Thinking & Digital Transformation
  08/05/2018
  ​SEMINAR: Design Thinking og Digital Transformation

  Tak til deltagerne for en inspirerende og spændende dag! Vi fik talt om vigtigheden af at fokusere på brugeroplevelsen, opbygning af Personas og hvordan man bruger dem til at udvikle Value Propositions og dermed skabe værdi for brugeren/kunden. Og ikke mindst, fik vi arbejdet med værktøjerne på en test-case. 

  Se flere billeder her

  Læs mere
 • colleagues at invokers
  01/05/2018
  NYE KOLLEGER!

  I dag sagde vi velkommen til to nye medlemmer af invokers familien: Design Thinker, Trine og iOS Developer, Lasse, som begge får base på vores kontor i Aarhus 👏💥

  Læs mere
 • 24/04/2018
  SAP Innovation Award 2018 - VINDER

  Stort tillykke til Vestas og Asier Vega Sanchez med at vinde SAP Innovation Award 2018 i kategorien Digital Transformation! 🏆

  Vi er stolte over og glade for at være en del af projektet! Læs mere om løsningen her.

  Læs mere
 • invokers teaching design thinking at UCN
  20/04/2018
  UNDERVISNING i Design Thinking

  Peter K. Andersen og Thomas Ove Rasmussen har de sidste to dage haft fornøjelsen af at fortælle studerende og undervisere på University College Nordjylland lidt om hvordan vi hos invokers arbejder med Design Thinking!


  Læs mere
 • invokers seminar design thinking
  19/04/2018
  SEMINAR i Aarhus: Bliv klogere på hvordan du starter digital forandring

  Tirsdag 8. maj, 2018 i Aarhus, holder vi et seminar om hvordan Design Thinking og Digital Transformation kan skabe værdi for din virksomhed.
  Vi giver dig viden om nye og innovative måder hvorpå I kan forme en digital strategi, samt konkrete værktøjer I kan bruge med det samme.

  Tilmeld dig her

  Vi glæder os til at se dig!

  OBS: Seminaret foregår på dansk

  Læs mere
 • invokers SAP Innovation Award 2018
  27/03/2018
  SAP Innovation Award 2018

  Tillykke til SAP Innovation Award 2018 finalisterne, især til Vestas! Vi er stolte af at være en del af jeres innovative og digitale rejse med OnePlan. Håber at se jer på #SAPPHIRENOW!

  Læs mere
 • invokers seminar design thinking
  21/03/2018
  SEMINAR: Bliv klogere på hvordan du starter digital forandring

  Tirsdag 10. april, 2018 i København, holder vi et seminar om hvordan Design Thinking og Digital Transformation kan skabe værdi for din virksomhed. 
  Vi giver dig viden om nye og innovative måder hvorpå I kan forme en digital strategi, samt konkrete værktøjer I kan bruge med det samme.  


  Tilmeld dig her

  Vi glæder os til at se dig! 


  OBS: Seminaret foregår på dansk

  Læs mere
 • effective design thinking by invokers
  13/03/2018
  Vi elsker field research og workshops!

  Efter at have udført field research i både Singapore, Malaysia og Miami har vi nu afholdt både Problem Space & Solution Space, som en del af Effektive Design Thinking by invokere på vores kontor i Aarhus. Nu ser vi frem til at levere de endelige resultater!

  Læs mere
 • invokers field research
  21/02/2018
  Field Research - Forstå konteksten

  Vi mener, at for at skabe den perfekte digitale løsning skal du kende slutbrugerne og deres virkelighed. Derfor udfører vi altid grundig field research og har besøgt kunder over hele verden og mødt mange inspirerende mennesker. I vores arbejde med medarbejdere i vores kunders virksomheden bliver det ofte klart, at der er uoverensstemmelse mellem officielle og faktiske arbejdsprocesser. - At adressere disse uoverensstemmelser er nøglen til at sikre succesen med en ny løsning eller at optimere en eksisterende.


  Giv os et ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere: +4570228664 / info@invokers.dk 

  Læs mere
 • invokers Kickoff 2018
  05/02/2018
  invokers Kickoff 2018

  Vi forbereder os til 2018 på invokers Kickoff 2018 - med tape, elastikker, æg, sugerør og teamwork!


  Læs mere
 • invokers Vestas on the Site Planner
  05/02/2018
  ​BLOG: Vestas Site Planner nomineret til SAP Innovation Award 2018

  Vi er så begejstrede for at arbejde sammen med Vestas på Site Planner-projektet, som bare er ét af de projekter, vi er ved at udvikle, ved hjælp af den nyeste mobil og SAP Cloud Teknologi. Appen blev nomineret til SAP Innovation Award 2018, det er fantastisk! Godt arbejde af Michael Svith Thøgersen, Lau Lautrup, Anders Mygind David Kargo og Vestas Team.

  Læs blogindlæg her

  Læs mere
 • Interview med UX Designer Jannike Mogensen
  05/02/2018
  INTERVIEW: Grafisk Workflow interview med Jannike Mogensen

  Senior UX Designer Jannike Mogensen fortæller lidt om at arbejde hos invokers, hvad vi laver og hvorfor UX er et nøgleelement, når vi udvikler innovative applikationer.

  Læs interviewet here


  Læs mere
 • invokers Design Thinking workshop with Vestas
  17/01/2018
  Design Thinking Workshop med Vestas

  Et hurtigt snapshot fra en spændende Solution Space Workshop på vores Design Thinking Studio i Aarhus i går! En stor tak til alle deltagere fra Vestas for de imponerende input og det høje engagement!

  Læs mere
 • Donation invokers Care UN SDG
  17/01/2018
  Donér din julegave til nogen, der har mere brug for den

  For at øge chancerne for at flere mennesker får et godt nytår besluttede vi at lave en donation i stedet for at give vores kunder og netværk en julegave. Vi spurgte også dem, hvad de ønskede, at donationen skulle til. I samarbejde med CARE Danmark gav vi dem mulighed for at donere til et af tre af FN's mål for bæredygtig udvikling: No Poverty, Zero Hunger og Climate Action. På billedet ser du resultatet.


  Vi takker for, at I tog stilling til donationerne, og vi er glade for at kunne bidrage til en bæredygtig udvikling!


  Læs mere
 • Merry Christmas from invokers
  17/01/2018
  Glædelig jul

  Jul og december er altid magiske, men i år fik vores måned et ekstra boost, da vi sagde velkommen til David Kargo, Maria Daniela Radulescu og Jannike Mogensen!

  Glædelig jul allesammen! - Tak for et ekstraordinært 2017!
  Vi ser frem til et spændende 2018!


  Læs mere
 • invokers SAP Fiori Makers
  17/01/2018
  Lau Lautrup præsenterer på SAP Fiori Makers

  Den 14. december 2017 på SAP Fiori Makers Call, præsenterer Lau Lautrup SAP Fiori til iOS-applikationen, som vi har udviklet sammen med vores kunde Vestas.


  Læs mere
 • Vestas invokers field research
  17/01/2018
  Design Thinking field trip i USA og Canada!

  At arbejde med Design Thinking er noget helt specielt  og fantastisk! Vi møder nye mennesker, nye steder for at lave field research og kontekstuelle interviews for at skabe den bedste løsning for vores kunder! Her er et snapshot af Thomas Ove Rasmussen på field research-tur i USA og Canada.

  Læs mere
 • invokers presenting at SAP TechEd Barcelona
  16/01/2018
  Vestas & invokers præsenterer på SAP TechEd Barcelona 2017

  Lau og Asier - det stærkeste hold i gamet - præsenterer på #SAPTechEd i Barcelona!

  #itmeanstheworldtous

  Læs mere
 • invokers Teched Barcelona 2017
  16/01/2018
  Teched Barcelona 2017

  SAPTechEd i Barcelona er lige på trappere, og vi har en anbefaling til dig, hvis du er vild med Apple og SAP:


  Lau Lautrup fra invokers teamer up med Asier Vega Sanchez fra Vestas for at præsentere Apple SDK & SAPCloudPlatform samarbejdet og SitePlanner løsningen vi udviklede med Vestas.

  Læs mere
 • invokers Vestas SDK Apple SAP
  16/01/2018
  CASE: Vestas Site Planner - SAP Cloud Platform SDK til Apple iOS

  Site Planner er Site Managerens værktøj til den agile mikroplanlægning der er nødvendig, i arbejdet med variable elementer og ressourcer. Herudover er værktøjet en konvertering fra de traditionelle papirprocesser til digitalisering. Læs casen her

  Læs mere
 • Halloween at invokers
  16/01/2018
  Happy Halloween fra fra invokers!

  Husk at Design Thinking er et mindset, du skal være åben for muligheder. Det bringer et andet perspektiv til det, vi gør hver dag og går ud over systemer og processer. Husk at fokusere på mennesker.

  Pumpkin Credit: Thomas Ove Rasmussen  Læs mere
 • KARRIERE: ABAP, SAP Gateway/CDS/OData, SAP Cloud Platform
  16/01/2018
  KARRIERE: ABAP, SAP Gateway/CDS/OData, SAP Cloud Platform

  Do you want to be a part of a rapidly growing company within the field of ERP-, web- and mobility technology? 

  We are currently looking for people with skills with in the following areas: ABAP, SAP Gateway/CDS/OData, SAP Cloud Platform.
  We are looking for people both in Aarhus and Copenhagen.
  Contact us on job@invokers.dk and learn more about us at www.invokers.dk

  Læs mere
 • EVENT: Apple & SAP Round Table Aarhus
  16/01/2018
  EVENT: Apple & SAP Round Table Aarhus

  Endnu engang - denne gang på vores kontor i Aarhus - har vi fornøjelsen af at invitere kunder og venner til et eksklusivt roundtable event om #SAP #Apple og #SAPCloudPlatform!

  Læs mere
 • invokers SAP Experience Center in Copenhagen
  16/01/2018
  SAP Experience Center i Copenhagen

  SAP åbner det nye Experience Center hos SAP i København - og Thomas Ove Rasmussen fra invokers deltager i åbningen for at dele nogle interessante insights!

  Læs mere
 • Design Thinking invoinvokers Effective Design Thinking Workshop in Aarhuskers
  16/01/2018
  Effective Design Thinking Workshop in Aarhus

  We are ready and super excited to do some innovative problem solving at yet another Design Thinking Workshop - this time for the first time at our office in Århus with Dansk Supermarked Group!

  Let's create something brilliant!

  Læs mere
 • Invokers SAPTeched2017
  16/01/2018
  Staying on top of the SAP tech game at #SAPTechEd in Las Vegas!

  A magnificent crew of 10 colleagues from invokers are excited to learn about the best innovations in #SAPCloudPlatform #ABAP #mobility #SAPLeonardo #Machinelearning #IoT #Fiori and a lot of other interesting tech! #InvestInPeople

  Læs mere
 • Invokers Design Matters 2017
  16/01/2018
  Design Matters Conference 2017

  Getting our learn on at Design Matters Conference - Combining digital design and environmental awareness in Circular Design Workshop. #circulardesign #itmakessense #designmatters17

  Læs mere
 • invokers digital enterprise solutions
  16/01/2018
  Innovation is where Vision & Idea meet Development & Execution

  Mikael Gurenius on stage, at a recent event at our revered customer E.ON Sverige. 


  Thank you, Mikael!

  Læs mere
 • Aarhus invokers
  16/01/2018
  Happy Friday! - New colleagues & new office

  Last friday - September 1st - was a very special day in the long continuity, that is our life at invokers. First, we are welcoming 4 new colleagues and second, we had a hell of a time throwing a housewarming for our awesome new Aarhus office!

  Læs mere
 • invokers Aarhus
  16/01/2018
  RECEPTION: invokers Aarhus Design Thinking Studio & Kontor

  Efter 11 år i København, har vi udvidet med egne lokaler i Aarhus – hvor vi nu sidder 6 mand.
  Så selvfølgelig vil vi gerne fejre vores indtog i den jyske hovedstad, med et glas og guf, sammen med vores dejlige, dygtige kunder, samarbejdspartnere og alle venner af huset.
  Og ikke mindst fejre vores successer med at skabe forretningsværdi gennem brugeroplevelser hos vores mange kunder.

  Læs mere
 • Apple SAP invokers
  16/01/2018
  EVENT: Apple & SAP Round Table København

  At SAP og Apple har indledt et strategisk samarbejde er vel næppe en nyhed der er undgået os, der dagligt arbejder med SAP. Men hvad betyder det, når verdens mest avancerede ERP system bliver tilgængeligt på verdens mest intuitive platform?

  Det vil vi gerne belyse i et ekslusivt “roundtable” i invokers’ Design Thinking Studio i København. Her vil vi på en lærerig formiddag, sammen med Apple, vise perspektivet i at tilbyde virksomhedens brugere brugergrænseflader i samme kvalitet som vi forventer som private forbrugere. Ved at kombinere native apps til iPhone og iPad med mulighederne i SAP Cloud Platformen deler vi indsigt i, hvordan du kan effektivisere SAP-arbejdsstyrken. Både internt og eksternt.


  Læs mere
 • One Infinite Loop invokers
  16/01/2018
  ​One Infinite Loop, Cupertino, California

  This iconic address is in many ways at the epicenter of the great waves of digitalization that has swept across every part of civilized life for the past decade. While being firmly rooted in consumer space, Apple has recently made great strides into bringing equally high end-user experience capabilities to enterprises. Among these endeavours, is the great SAP/Apple partnership, which is the story behind this picture: The awesome invokers design team primed and ready for co-innovation and collaboration, on-site at the Apple Enterprise Design Lab in Cupertino (!) 


  So theres that....

  Læs mere
 • SAP Modular Suite invokers
  16/01/2018
  BLOGINDLÆG: SAP Cloud Platform – New name, new dimensions

  Quote Martin Schirmer: "SAP Cloud Platform has become the designated extension and integration platform for SAP’s entire portfolio"

  Luckily, SAP Nordic has partners in place, who have recognized and embraced this fact for some time ;-)

  Read the blogpost here

  Læs mere
 • SAP Innovation Forum SAP Cloud Platform IoT HANA Apple SDK AR
  18/12/2017
  Thank you, SAP, for an amazing event this Tuesday, with SAP Innovation Forum in Copenhagen!

  Also a great many thanks to everyone who came to our stand and had the patience to listen to us babble on about, what we ourselves think of, as a superbly great SAP technology scenario. 


  In case you missed it, we will be very happy to give private tours of the setup.
  It is a complete, end-to-end scenario, including data from on-premise SAP ERP, many aspects of the awesome SAP Cloud Platform, Internet-of-Things, HANA, the new Apple SDK, predictive analytics, Augmented Reality and two ultra-cool LEGO wind-turbines as the center pieces.

  Læs mere
 • Apple SDK for SAP Cloud Platform invokers SAP Innovation Forum 2017 in Copenhagen
  18/12/2017
  SAP Innovation Forum 2017 in Copenhagen

  In two days, the new Apple SDK for SAP Cloud Platform is released for General Availability. 


  Having been active participants in early adopter programs, our sublimely brilliant colleagues already have extensive experience with the ins and outs of the development kit.

  Therefore, we can already from day 1 offer our clients advice and assistance in bringing consumer-grade apps to business users, using this great new piece of technology.

  Interested participants at SAP Innovation Forum 2017 in Copenhagen, will also be able to get a live demo of how this fits into an amazing end-to-end scenario! Be sure to stop by our stand and have a peek :-)

  Læs mere
 • IoT invokers
  18/12/2017
  Blogindlæg: IoT – Blot et Buzzword eller en del af jeres strategi?

  Hos invokers kan vi tydeligt mærke en stigende interesse for IoT hos vores kunder. Nogle kunder er langt fremme, mens andre så småt er begyndt. Fælles for dem alle er den store interesse for de nye muligheder med kombinationen af IoT, Big data, A.I. og A.R.

  Super gode betragtninger fra vores fantastiske kollega Michael Svith Thøgersen!

  Læs hele blogindlægget her

  Læs mere
 • Sketch-it Workshop at invokers
  18/12/2017
  Sketch-it Workshop at invokers!

  We, at invokers, appreciate the fact that real value-creating solutions are products of the preciously delicate balancing of Feasibility, Viability and Desirability. 


  With that in mind (and also considering that we always like to learn something new :-)) we recently had a little stint into the artistic side of things, in the form of a drawing/sketching workshop, courtesy of https://www.sketch-it.dk/ .

  Next up: Perhaps a programming course for our amazing visual designers :-) ?

  Læs mere
 • Angular2 invokers Electron
  18/12/2017
  Lars Raunkjær Arnbak and Chris Buch on stage, giving talk on Angular2 and Electron

  Being at the vanguard of UX, and bringing consumer-grade experiences to enterprise users requires a lot more than slideware and buzzword . It requires skill, experience and passion. Luckily, all our invokers colleagues possesses these qualities in excess ;-) Exemplified here by Lars Raunkjær Arnbak and Chris Buch on stage, giving talk on Angular2 and Electron from real world experiences, implementing a super successful customer project. Guys, we are so proud of you!

  Læs mere
 • SAP SCP iOS SDK Apple Vestas
  18/12/2017
  Vestas showcasing High Level Architecture with SAP Cloud Platform & Apple iOS SDK

  And so our very own Thomas Ove Rasmussen was thrust upon the stage, among peer masters of technology and innovation :-) 

  Congratulations Asier Vega and Thomas Ove Rasmussen on a successful presentation, congratulations Vestas on the great digital vision and prowess, and congratulations SAP and Apple on delivering this great technology for us all to innovate with.

  Læs mere
 • invokers KARRIERE: Virtuos iOS & Swift Maestro
  18/12/2017
  KARRIERE: Virtuos iOS & Swift Maestro

  Er du erfaren iOS udvikler, som tænder på at lave rigtige løsninger til rigtige virksomheder? 

  Læs hele opslaget her

  Læs mere
 • 18/12/2017
  KARRIERE: Kreativ Software Engineer

  Er du mester i udvikling med både klassiske, moderne og hybride programmeringssprog & front-end udvikling, med moderne frameworks?

  Læs hele jobopslaget her

  Læs mere
 • 18/12/2017
  Mobile World Congress i Barcelona - februar 2017

  Skal du også til Mobile World Congress i Barcelona? 


  Og vil du gerne vide mere om hvilke fordele det nye samarbejde mellem SAP og Apple giver jer, når der skal skabes nye innovative digitale løsninger?

  Så kom forbi SAP & Apples stand onsdag kl. 13:00 og hør om hvordan Vestas har planlagt at udnytte det nye iOS SDK til at bygge fremtidens værktøjer til deres dygtige folk i felten

  Læs mere
 • invokers blog om interne IT-systemer
  18/12/2017
  BLOG: Hvornår mon virksomhedens interne IT-systemer bliver en del af Arbejdspladsvurderingen?

  "Tænk hvis vi indrettede vores kontorer til medarbejderne som vi køber og designer IT-systemer. Så ville alle toiletterne været placeret i stuen i den ene ende af bygningen, for det giver den korteste rørføring - så skidt med alt besværet for medarbejderen.


  Ja, for slet ikke at tale om al den - ellers produktive - arbejdstid, som ville gå til spilde med at rende rundt i bygningen...."

  Super interessante betragtinger fra vores egen Thomas Ove Rasmussen! Læs blogindlægget her

  Læs mere
 • invokers' arbejde med HCP SDK til iOS
  18/12/2017
  BLOG: Vi er allerede godt i gang med det nye HCP SDK for iOS til udvikling af spændende løsninger med tæt integration til HCPms og SAP.

  Det er selvfølgelig ikke en hemmelighed, at invokers er førende, indenfor UX, Design Thinking og mobile løsninger til SAP… vi er også allerede godt i gang med det nye HCP SDK for iOS til udvikling af spændende løsninger med tæt integration til HCPms og SAP.

  Du kan læse Michael Svith Thøgersens blogindlæg her

  Læs mere
 • SAP HR Seminar January 2017
  25/11/2017
  SAP HR Seminar January 2017

  SAP invites to HR New Year's Seminar! And we have been invited to tell a little about why the user experience for internal applications - including HR solutions - is equally important for the company's results, as the customer experience is on external systems and solutions.

  Læs mere