Cases

Fra fantastiske idéer til stærke løsninger.

Vi har hjulpet flere store, danske virksomheder med optimering af deres komplekse SAP-systemer, ved at udvikle innovative digitale løsninger.

SitePlanner er Site Managerens værktøj til den agile mikroplanlægning der er nødvendig, i arbejdet med variable elementer og ressourcer. Herudover er værktøjet en konvertering fra de traditionelle papirprocesser til digitalisering.

invokers har, i tæt samarbejde med Vestas, udviklet en løsning med optimal udnyttelse af den eksisterende enterprise teknologi. Løsningen er således i stand til at levere maksimal ydelse, skalerbarhed og robusthed på tværs af funktionelle domæner. Løsningen understøtter Vestas’ behov for at kunne levere nye løsninger kontinuerligt, uden at kompromittere platformen, i et meget hurtigt tempo.

Ved at sammenligne eksisterende arbejdsprocesser med de nye og testede processer, udviklet ved hjælp af Effective Design Thinking, beregnede vi for Dansk Supermarked Group hvilken værdi der lå i at foretage de anbefalede ændringer.

invokers udviklede og integrerede en display-funktion, som viser et fuldt opdateret billede af alle nødvendige data relateret til medarbejderen på boreriggen. En løsning der er nem at bruge, tilpasset hverdagen på boreriggen og lynhurtigt giver overblik og gør det nemmere at overholde de høje sikkerhedskrav.

Ved hjælp af Effective Design Thinking, hjalp invokers Banedanmark med at gøre sig de nødvendige og vigtige detaljerede tanker omkring deres behov og hvordan en fremtidig løsning skulle se ud i virkeligheden. Konkret og synligt. På den måde fangede de fejlene i tide - inden de skete.  

invokers udviklede E.ON Business Portal, der er en portal til E.ONs storkunder. Portalen er agil, fleksibel og moderne, hvilket giver E.ON større evne til at tiltrække og fastholde store energikunder.

invokers designet og udviklet en ny håndscannerløsning, der ikke benytter sig af middleware. Med løsningen kan Toms nu udlevere, tilbagelevere og registrere lageroptælling fra Service Warehouse.